A kártyacsomagok pozitív megerősítéseihez már több relaxációs hanganyag is készült, melyeket ingyenesen meghallgathatsz Google, Apple Podcaston vagy Spotifyon.
A relaxációk vizuális képei még mélyebbre juttatják a szívedben és testedben a pozitív megerősítéseket. Segítenek kikapcsolódni és megnyugodni, amikor szükséged van rá.


Bátran hallgasd őket akkor is, ha most először van részed vezetett relaxációban.

 • A babám melegben és biztonságban van méhem ölelésében

  Ebben a KISMAMÁKNAK szóló relaxációban abban erősítjük meg önmagunkat, hogy a testünk tökéletesen képes a megfelelő környezetet megteremtésére a babánk számára. Szeretettel ajánlom az első trimesztertől egészen a várandósságunk legvégéig.


  Meghallgatom itt:

  Spotify

  Google Podcast

  Apple Podcast

 • Bőséges anyatejet termelek a babám számára

  Relaxáció ANYÁKNAK a szoptatási képességünk megerősítésére. Szeretettel ajánlom az első napokra, hetekre az újszülött gyermekünkkel. A szoptatás egy tanulási folyamat nekünk anyáknak és a babáinknak is. Kívánom, hogy ez a relaxáció adjon hitet Önmagadban, a melleidben és a gyermekedben.


  Meghallgatom itt:

  Spotify

  Google Podcast

  Apple Podcast

 • A babám minden összehúzódással közelebb kerül hozzám

  Ebben a KISMAMÁKNAK szóló relaxációban a tenger hullámai segítenek nekünk a szülés alatti méhösszehúzódások megélésében és megértésében. Ahogy a tenger hullámai is akkor tartanak meg minket a felszínen, ha ellazítjuk a testünket és felfekszünk rájuk, úgy a szülésünket is azzal segíthetjük leginkább, ha megadjuk magunkat neki. Szeretettel ajánlom a második trimesztertől egészen várandósságunk végéig.


  Meghallgatom itt:

  Spotify

  Google Podcast

  Apple Podcast

 • Biztonságban vagyok

  Vannak hitünket próbáló időszakok, amikor könnyebben elveszítjük a kapcsolódást Önmagunkkal, elveszítjük a bizalmunkat a jó győzelmében. Félünk, féltünk, nem találjuk a helyünk. Ezzel a MINDENKINEK szóló relaxációval szeretnék eszközt nyújtani az újrakapcsolódáshoz. Mindannyian hordozzuk az ősbizalom érzését Önmagunkban. Ehhez kísérlek vissza Téged!


  Meghallgatom itt:

  Spotify

  Google Podcast

  Apple Podcast

 • Relaxáció perinatális veszteséget átélt édesanyák számára

  Ezt a relaxációt PERINATÁLIS VESZTESÉGET ÁTÉLT ÉDESANYÁK és akár édesapák részére készítettem. Elveszíteni egy gyermeket mérhetetlen fájdalom. Nagyon nehéz mit kezdeni a bennünk lévő érzésekkel és világgal a veszteség után. Ezt a relaxációt megértő érzékenységgel és végtelen szeretettel vettem fel. A relaxációt megjelenése előtt több kollégám és érintett édesanyák is meghallgatták. Az ő visszajelzésük mutatta meg nekem, milyen értéke és fontossága van annak, hogy elérhető legyen.


  Meghallgatom itt:

  Spotify

  Google Podcast

  Apple Podcast

 • Óvom az energáim. Őrzöm a békém.

  Ebben a MINDENKINEK szóló relaxációban egy nagyon egyszerű és hatásos gyakorlattal hívunk védelmet életre magunknak. Nagyon szeretem ezt az eszközt, és életemben megannyi területen használtam már, nem csak magam számára, hanem a szeretteim megóvása érdekében. Ez a gyakorlat segít tudatosítanunk azt is, hogy döntésünk és szabadságunk van afelett, hogy mit engedünk be az életünkbe, minek nyitunk teret még a legnehezebb helyzetekben is. Valahol mindannyian saját valósággal rendelkezünk a világról, nincs még egy ember pont azzal a világképpel, tapasztalással, mint mi. Ennek a saját valóságnak a tényét fordíthatjuk hasznunkra és örömünkre ezzel a gyakorlattal.


  Meghallgatom itt:

  Spotify

  Google Podcast

  Apple Podcast

 • Hálás vagyok a testemért

  Mi az oka, amiért mi, emberek ilyen szigorúak vagyunk Önmagunkhoz? Miért nehéz Önmagunkat feltétel nélkül szeretni és elfogadni? Kívül is, belül is. Mit tanultunk: szabad szeretni Önmagunk? Szabad hibáznunk? És szerethetőek maradhatunk e, ha hibáztunk? Ezeken az érzéseken visz végig ez MINDENKINEK szóló a meditáció.


  Meghallgatom itt:

  Spotify

  Google Podcast

  Apple Podcast

 • Türelmes és gyengéd vagyok a testemmel. Fantasztikus munkát végzett!

  Állj be velem a tükör elé, gyújts egy gyertyát, készítsd be a kedvenc illóolajad vagy képzeld el a kedvemc illatod, és egy biztonságos térben add meg magadnak és a lelkednek otthont adó testednek az időt. Veled vagyok! Elkísérlek.
  NŐKNEK, ANYÁKNAK


  Meghallgatom itt:

  Spotify

  Google Podcast

  Apple Podcast

TUDTAD?

A vezetett relaxáció a legegyszerűbb módja a meditációnak. A kész képek megadják azt a biztonságos teret és kapaszkodót, amin belül aztán megélhetjük a bennünk lévő érzéseket. Egyszerre segít átélni a fókuszált pihenés állapotát, és ad mégis teret a saját értelmezéseknek és megéléseknek.
A vizualizációs technikák lehetőséget adnak nekünk a bennünk zajló, rejtett gondolatok és képek előhívására. Segítségükkel elképzelhetjük a bennünk növekvő életet, felvehetjük babánkkal a kapcsolatot.
A vizualizációs technikákkal segíthetjük a testünk ellazulását és gyógyulását is, megpihenhet az elménk, és megnyugvást talál a lelkünk. A várandósságuk előre haladtával a szülésünk és a gyermekünk megérkezésének vizualizálása egyben felkészít és képessé tesz minket a ránk váró feladatra.
Adj egy esélyt ennek a csodás eszköznek!
A relaxációk elérhetőek Google, Apple Podcaston, Spotifyon és a legtöbb ismert podcast csatornán.