Szia! Zágoni Bettina, Tina vagyok.

A saját, császármetszéssel születésem feldolgozása és a jövőbeni anyaságomra való készülés indított el 2013-ban a szülés-születés világában. Azóta foglalkozom nőkkel, kismamákkal és édesanyákkal. Perinatális
tanácsadó, dúla, felnőtt és perinatális jógaoktató, a Modern Goddess márka
tulajdonosa vagyok, emellett nő, feleség, édesanya.

Kislányom születése után alkottam meg azokat a megerősítő
kártyacsomagokat, melyeket sok kismama, édesanya, szülés körüli szakember használ és ismer, és melyek képei közül számos magyar szülészet és gyermekágyas
osztály falain is megtalálhatóak poszterek. Szeretek olyan eszközöket alkotni,
melyeknek szíve és lelke van, és melyek valós támogatást, erőt és hitet tudnak nyújtani nőknek a perinatális időszakban.

A szülés-születés holisztikus szemléletének népszerűsítése, a nők és családok lelki egészségének támogatása mellett munkásságomnak fontos szeglete a pozitív szuggesztiók alkalmazásának elterjesztése és a női életút körüli rituálék visszahelyezése a mindennapjainkba.

Kisvállalkozásomat főállású anyaként kislányom mellett
építettem fel, és növesztettem céggé 2023-ra. Az anyaság és a vállalkozói lét útján megtanultam mérlegre tenni a dolgokat, és a mélyére ásni annak, ki is vagyok én, mi a feladatom, mit szeretnék az élettől.

A Modern Goddess márkával egy kultúrákon és generációkon átívelő női közösséget szeretnék adni a világnak. Álmom és célom, hogy egy világszerte ismert, megbízható és szeretett márkát hozzak létre.  

Köszönöm, hogy itt vagy!

Nézz körül a WEBSHOP-ban, és találd meg a Te Modern Goddess terméked!

2023-ban Zágoni Bettinát illette a Láncszem díj, amit a perinatális időszakot pozitív szuggesztiókkal, képekkel és megerősítő gondolatokkal  kísérő kártyasorozatainak megalkotásáért, kivitelezéséért és terjesztéséért ítélt oda az ELTE-PPK Perinatális szaktanácsadó szak oktatói és hallgatói közössége.