Zágoni Bettina

Perinatális tanácsadó vagyok, felnőtt, kismama és babamama jógaoktató, dúla, végeztem számtalan csodálatos képzést az elmúlt tíz évben várandósság, szülés és gyermekágy területén. Ez a szakmám, ez a hivatásom, ebben dobog a szívem. Anya vagyok, érző nő, egy csodás férfi társa és felesége. A nő-és anyatársaim mindennapjai az én mindennapom,
a félelmeik az én félelmeim, a reményeik az én reményeim, az erejük a közös erőnk.

Hiszem, hogy élni teljes szívvel és feltétlen hittel érdemes. Hittel Önmagunkban, a világ jóságában, az utunkban. Hiszem, hogy minden lentben ott a fent, és hogy a megfelelő számunkra segítő eszközökkel – legyen az az alkotás, a mozgás, a zene vagy bármi, ami a bennünk lévő világot kifejezni segít –, könnyebb megérteni, elfogadni, szeretni és támogatni magunkat azokban a folyamatokban, amiket átélünk a saját utunk során. Hiszem, hogy a gyógyulás és fejlődés az, amikor egy tapasztalás – jó vagy rossz, könnyű vagy nehéz - békés helyet talál bennünk.

"Küldetésemnek tekintem nő-és anyatársaim kísérését, emelését és
részt vállalásomat egy elő, női közösség építésében"

 • Szövetségben

  “Szövetségben” című interjú sorozatot azért indítottuk el, mert inspiráló személyeken keresztül szeretnénk bemutatni, pozitív példát adni, hogy igenis párkapcsolatban élni jó. Ahol szó van a kapcsolatok nehézségeiről, örömeiről és összetartó elemeiről.
  Ismerjétek meg Zágoni Bettina és István szövetségét!

  Elolvasom

 • Császárvonal cikk

  "Az igazságra lenne szükségünk a szülésről és a szülés valódi természetéről" Zágoni Bettina sokak számára ismerős lehet az Instagramról, ahol Tina Moderngoddess néven segíti a nőket, erősíti a köré gyülekezőket várandósságuk előtt, alatt és után. Perinatális szaktanácsadóként, egygyermekes anyaként, jógaoktatóként olyan kártyacsomagokkal, naplóval és hanganyagokkal lepte meg eddig az édesanyákat, amelyekkel túlzás nélkül minden pocakosnak és kisgyermekesnek találkoznia kellene.

  Elolvasom

 • Csendben Nő Podcast

  A felmenőinkkel és a tőlük örökölt áldásokkal és átkokkal mind egészen korán kezdünk el tudat-alatt foglalkozni: tinédzserként. A lázadás vagy önmegadás mind munka, belső munka és küzdelem azzal a képpel és történet-tekervényekkel, amit “igazságnak” csomagolva kapunk meg felmenőinktől. Átkok és áldások, ezt kapjuk és adjuk mi is tovább. És ez így van rendjén. Van egy fontos dolog a kezünkben: a döntés szabadsága. Ennek vannak könnyű és irtó nehéz útjai. A lehetőség mégis megvan, akkor is, ha elbújik vagy mi magunk bújtatjuk el magunk elől.

  Meghallgatom

 • Golden Milk – A wellness podcast

  Zágoni Bettina perinatális tanácsadó, aki az anyaság témakörével foglalkozik. A 'Felmenők' című meditációja a transzgenerációs traumák oldásában segíthet. Az elődeink- különösen női felmenőink- megéléseiről és a ránk gyakorolt hatásairól beszéltünk, és olyan kérdésekről, amelyek életünk egy bizonyos szakaszában mindannyiunkban felmerülnek.

  Meghallgatom

 • Heti kimenő

  Ebben az epizódban egy hihetetlenül felemelő beszélgetést szeretnénk megosztani veletek. Vendégünk volt Zágoni Bettina perinatális tanácsadó, akivel többek között a várandósság, a szülés és az anyává válás témaköreit érintettük. Tina fantasztikusan megnyugtató, békés kisugárzása a virtuális interjú során is érződött és hálásak vagyunk, amiért őt köszönthettük a Heti kimenő első vendégeként. Kövessétek Instagramon és töltődjetek gyönyörű illusztrációiból, relaxációiból és gyönyörű, kedvességtől sugárzó lényéből!

  Meghallgatom