Szülésre bocsátó ünnep tartása
- 2 napos szakmai műhely Zágoni Bettinával -

(dúlák, szülésznők, perinatális (szak)tanácsadók, kismama jógaoktatók, ... számára)*

A Blessingway, másnéven Szülésre Bocsátó vagy Szülésáldó ünnep egy modern köntösben átadott ősi gyökerekkel rendelkező szertartás, mely az anyává váló női lélek változásait támogatja meg azáltal, hogy női körben, női energiák között erővel, bátorsággal és szeretettel tölti fel a leendő édesanyát, és segíti őt abban, hogy az új minőségébe merjen lépni, érkezni. Így a nő érzi, hogy nincs egyedül az úton, hiszen láthatja maga előtt a többi édesanya példáját, akik megerősítik benne, hogy ahogy ők, úgy ő is képes bejárni ezt az utat, és elébe nézni ennek az új kihívásnak. Míg babaváró bulikon leginkább a külsőségek (a baba nemét képviselő színek, formák), és a szülővé válás viccesebb megközelítése (pelenkatorták, bébiétel kóstolás) kapnak nagyobb szerepet, ezen az ünnepen a leendő anya és az ő anyává válása, gyermekével való bensőséges kapcsolata kerül a középpontba.

A szülés olyan beavatás a nő életében, mely gyökeresen megváltoztatja a társadalmi státuszát, és egy újfajta létállapotba helyezi. Hogy megtörténhessen ez a változás, bátorságra, hitre és alázatra van szükség. Arra, hogy a nő tudja és értse, hogy ugyan az utat egyedül kell bejárni, az úton mégis osztozik nőtársaival, az ő szeretetük, támogatásuk és sorsközösségük kíséri el.

A szakmai műhelyen résztvevőket elméleti és gyakorlati tudásom és tapasztalatom átadásával abban szeretném támogatni és megerősíteni, hogy ez a tudás és érzékenység egymás kísérésére, a szimbólumok és rítusok nyelvének értésére és használatára mindannyiunkban ott van. Célom, hogy a nálam végzettek Önmaguk részének érezzék az ünnep varázsát, és mind a meglévő, mind a képzésen újonnan tanult eszköztárukat és belső intuícióikat használva képessé váljanak akár egyedi, akár csoportos ünnepek írására, szervezésére, megtartására.
Hiszen más és más ünnepre, megtartásra lehet szüksége annak a nőnek, aki otthon és aki kórházban szül, aki először és aki többedszer, aki császármetszés utáni hüvelyi szülésre készül vagy aki program császárra.
Az ünnep minden nőnek jár, és minden nőnek erőt tud adni!

Mit érdemes tudni a két napos szakmai műhelyről?

Az első nap elméleti nap, mely során a résztvevők betekintést kapnak a női életutak, rítusok, szimbólumok világába valamint az elméleti oldalába annak, milyen is egy szülésre bocsátó ünnep felépítése. Szó esik a felkérés menetéről, a szervezés fázisairól, és magáról az ünnep vezetéséről, a várandós nő érzékeny, értő figyelemmel való kíséréséről, a szavak és a szándék erejéről. Mindezeket gyakorlati példákon keresztül ismertetve, hogy minél több útravalót tudjon mindenki magával vinni. Beszélgetünk árazásról, vállalkozásról, marketingről, a szolgálat és a szolgáltatás egyensúlyáról.

Blessingway

Az elméleti nap felépítése:

Online térben, Zoomon keresztül találkozunk.

9:00-12:00 I. elméleti rész

12:00-13:00 ebédszünet

13:00-16:00 II. elméleti rész 

16:00-16:30 záróteszt írás 

A második nap gyakorlati nap, mely során az elméleti napon megszerzett, valamint egyénenként hozott tudást ültetjük gyakorlati helyzetekbe, a valóságba. A szakmai műhely gyakorlati napján megérezzük a saját bőrünkön mi szükséges ahhoz, hogy teret tudjunk tartani. Számos helyzetet, tanult eszközt kipróbálunk és ott helyben is újakat fedezünk fel. Célom, hogy megnyissuk a kaput ahhoz a végtelen kreatív forráshoz, amiből a későbbiekben bátran meríteni tudunk akkor is, ha olyan helyzettel találjuk szembe magunkat, ami ismeretlen vagy nagyon egyedi. Énekelünk, táncolunk, alkotunk, megjelenítünk, érintünk, érzünk. Fontos nekem, hogy magabiztosan távozzatok erről a napról, éppen ezért a nap végén élesben hospitálhattok egy csoportos ünnepen. 

Blessingway gyakorlat

A gyakorlati nap felépítése:

Helyszín: Sanara Budapest

8:30-11:30 I. gyakorlati rész

11:30-12:30 ebédszünet

12:30-14:30 II. gyakorlati rész

14:30-16:45 hospitálás csoportos szülésre bocsátó ünnepen (várandós nők részvételével)

16:45-17:30 zárókör, tanúsítványok átadása

A két napos szakmai műhely díja:
80 000 Ft

Az ár 27% áfát tartalmaz. Áfás számla igényelhető.

2024-ben két alkalommal:

Tavaszi szakmai műhely:

Elméleti (online) nap: 2024. március 3. vasárnap
Gyakorlati nap: 2024. március 15. péntek munkaszüneti nap

Őszi szakmai műhely:

Elméleti (online) nap: 2024. szeptember 8. vasárnap
Gyakorlati nap: 2024. szeptember 15. vasárnap

Jöhetek akkor, ha nem vagyok szakember, de nagyon érdekel ez az ünnep?

Igen, jöhetsz. Ebben az esetben egy  könyvlistát fogunk küldeni, melyben felsorolunk néhány olyan kötelező olvasmányt, melyeket a műhely napjáig el kell olvasnod. Ez azért is fontos, mert annak, aki várandós nőt kísér tisztában kell lennie a várandósság, szülés és gyermekágy élettanának és lélektanának alapismereteivel. Éppen ezért az elméleti napot egy teszttel zárjuk, melyben ezekre az alapismeretekre is rá kérdezek.

Van lehetőségem részletfizetésre?

Igen. Kérlek részletfizetési igényed jelezd nekünk e-mailben: hello@moderngoddess.hu

Tudok cégre számlát kérni a szakmai műhelyről?

Igen, természetesen. Céged adatait a jegy megvásárlásakor meg tudod adni.

Ha mégse tudok elmenni visszakapom a befizetett pénzt?

Lemondás esetén teljes pénzvisszafizetés az első műhely nap előtt 2 héttel lehetséges! Utána a
helyedre tudsz mást keresni, de a befizetett összeg már nem jár vissza. Egyéb vis majorral egyénileg e-mailben tudtok írni, és együtt megkeressük a megoldást, ami
mindkettőnknek, Neked és nekem is vállalható, komfortos.

Mit takar az elméleti napon a záróteszt?

A záróteszt két részből áll. A teszt első felében arra vagyok kíváncsi, valóban rendelkezel-e a várandósság, szülés és gyermekágy élettanának és lélektanának alapismereteivel (amennyiben biztosra szeretnél menni, kérd el a könyvlistát, amelyek alapján a teszt ezen része készül), a második felében az aznap leadott anyagra kérdezek rá, mely megválaszolása során használhatod a jegyzeteidet. A teszt online történik.

Kapok valamilyen papírt a képzés elvégzéséről?

Igen. Amennyiben mindkét napon jelen vagy, és a teszted eléri a 80%-os eredményt, kiállítunk egy a nevedre szóló tanúsítványt, melyen feltüntetjük a képzés óraszámát és összetételét is.

Jegyzeteket kapunk a műhelyről?

Sok praktikus, munkátok során használható anyagot kaptok a képzés végén. Mégis ajánlom, hogy készítsd el az elméleti napon saját jegyzeteidet, hiszen így is mélyül a tudásod és így azokat a gondolatokat is rögzítheted, amíg benned fogalmazódnak meg a hallottak kapcsán. 

Mindenki, aki nálad végzett felkerülhet a Nálam végzettek közé a honlapon?

Igen, mindenki, aki valóban aktívan vállal ünnepet.

Már végeztem nálad korábban, de érdekel ez a bővített két napos műhely és szívesen ismételnék. Van valamilyen kedvezmény?

Igen. Ha nálam végeztél az online elméleti napra díjmentesen csatlakozhatsz. A gyakorlati napon akkor tudsz résztvenni, ha marad hely. Ebben az esetben a terembérlet rád eső díját kell csak kifizetned. Kérlek írj nekünk a részletek átbeszéléshez: hello@moderngoddess.hu

Milyen hamar tudom a képzésem árát visszakeresni?

A Te személyes árazásodtól függően 2-4 ünnep tartása után már megtérül a befektetésed.

Csak Szülésre bocsátó ünnepet fogok tudni tartani?

Nem. A műhelyben nem csupán egy konkrét ünnepet és annak menetét tanuljuk meg, hanem a gondolkodásmódot, látásmódot és az érzékeny kísérés varázslatát. Képes leszel ezt más helyzetekbe is beleültetni, bármilyen kapuban is álljon a nőtársad, akit kísérsz. 

További kérdéseiddel, kérlek keress fel minket bátran e-mailben: hello@moderngoddess.hu 

Köszönöm az érdeklődéseteket és bizalmatokat!
Szeretettel várlak Titeket!