Szülésre Bocsátó Ünnep csoportban

Kinek ajánlom?

Minden kismamának, aki meghitt, női szépséggel és erővel teli ünnepre vágyik, és úgy érzi környezetével (barátaival, családjával) nem tudja, szeretné ezt megosztani. Sorstársak, kismamatársak körében biztonsággal és elfogadással élheti meg ezt az erőt adó, szülésáldó ünnepet.

Mit ad az ünnep?

Az ünnep során a figyelem a Te belső utadra irányul és abban támogat Téged, leendő első vagy többgyermekes kismamát, hogy merd átengedni magad ebbe az új minőségbe, szerepbe: az anyaságba.

Elmélyíti a hited önmagadban, a tested képességeiben, a gyermekedben és megerősít anyaságodban. Segít oldani és átkeretezni a félelmeid.


Ezen az ünnepen MINDEN RÉSZVEVŐ KISMAMA, vagy gyermekre vágyó nő.

Ahogy az ünnep után mondani szoktátok:

"Ez az ünnep minden kismamának járna!"

2024 első felében a következő napokon tartunk ünnepet:
2024. február 20.
2024. április 19.

Értesítsünk az őszi alkalmakról? Írj nekünk!

TUDTAD?

Az életünkben többször is előfordulnak olyan állomások, amikor egyszer csak valami végén és valami elején állunk. Ott abban a pillanatban két világ között vagyunk. Búcsúztatjuk a régit és bátorsággal köszöntjük az újat. Kislányból nagylány, nagylányból nő, nőből feleség, majd anya, anyából nagymama, nagymamából dédanya lesz. Sokszor állunk ott abban a bizonyos kapuban, és ezekre az átmeneti időszakokra felmenőink segítő rítusokat találtak ki, amik támogatták az egyént a változásban. Jelentőséget és jelentést adtak a testi-lelki átalakulásoknak.
Saját példájukkal jártak elől és szeretettel fogadták a változást.