Ünnep Neked

Ez az ünnep mindig egyedi, mindig az ünnepelt nő, vagyis a Te történetedhez és igényeidhez igazodik. Téged támogat és segít abban az útban, ami csakis a Tiéd.

Minden alkalommal néhány kérdésen és egy beszélgetésen át megismerjük egymást. Ez a meghitt kapcsolat és mindaz, amit megosztasz velem az érzéseidről, történetedről segít nekem abban, hogy egy számodra teljesen egyedi és különleges ünnepet szervezhessek meg.

Az ünnepen mindig azok vesznek részt, akit örömmel látsz, akik feltétlen támogatásukat és szeretetüket adják Neked életed során. Lehetnek szerettek, rokonok, barátnők. Mindenkinél más, ám nagyon fontos, hogy a Te döntésed legyen ki vehet részt ezen a meghitt ünnepen.

Az ünnepet a 37. várandóssági hét környékén tartjuk meg választott helyszínen, ami lehet az otthonod, vagy egy számodra kedves kültéri vagy beltéri hely. Szeretettel ajánlom figyelembe Budapesten a Yogasecrets Stúdió helyszínét, ahol jó időben a kertben, hidegebb évszakokban pedig bensőséges jógateremben tarhatjuk meg az ünnepet.

Az ünnep általában 2,5-3 óra hosszú.

A teljes ünnep a következőket tartalmazhatja,

 • Az én díjazásom

  50.000.-Ft - tartalmazza a dekoráció díját

 • Élő Virág díszítés

  10.000.-Ft

 • Fotós

  30.000.-Ft

 • Helyszín

  Egyeztetés szükséges

Az ÉN DÍJAZÁSOM tartalmazza a figyelmem és jelenlétem, az előzetes munkám, a beszélgetést, az ünnep vezetését, valamint az ünnep szervezésének teljes lebonyolítását.

A DEKORÁCIÓ tartalmazza a meghitt teret megteremtő elemeket, tárgyakat és komfortot nyújtó eszközöket idomulva az ízlésedhez, szeretett színeidhez, stílusodhoz.

ÉLŐ VIRÁGBÓL koszorút fonunk a hajadba, és díszítjük vele a teret.

A tapasztalt FOTÓS láthatatlanul mégis női energiájával és művészi tehetségével örökíti meg a meghitt pillanatot, a közösség erejét és egy korszak lezárultát.
A képek örök emlékek az anyaság kapujában álló pillanatról és emlékeztetők arról, hogy szeretve vagyunk és számíthatunk a szeretteinkre, barátainkra.

A HELYSZÍN, amennyiben nem szabadtéren vagy a kismama/résztvevők által biztosított helyszínen tartjuk, akkor Budapest 11. kerületében található Yogasecrets Stúdió biztosít meghitt és igényes környezetet az ünnep számára. Ehhez előzetes egyeztetés szükséges.

Ajánlani szoktam, hogy a résztvevők hozzanak magukkal valami apróságot inni és enni a közösbe.

2023-as évben én magam már csak néhány ünnepet tudok vállalni a telítettség miatt. Ajánlom lentebb magam helyett szeretettel és bizalommal mindazon csodálatos nőket, szakembereket, akik nálam végeztek.

Számos csodálatos nő végzett nálam, akiket szintén szeretettel ajánlok Szülésre Bocsátó Ünneped megszervezéséhez.