Szülésre Bocsátó Ünnep

Kinek ajánlom?

Minden kismamának, aki a babaváró ünnepségét meghitt, női szépséggel és erővel teli körben élné meg, ahol teret kap az a jelentős belső átalkulás is, ami benne megy végbe. Benne, aki nőből anyává születik.

Tudj meg többet az Ünnepről!

Ez az ünnep mindig egyedi, mindig az ünnepelt nő, vagyis a Te történetedhez és igényeidhez igazodik. Téged támogat és segít abban az útban, ami csakis a Tiéd.

Hogyan kezdődik?

Minden alkalommal néhány kérdésen és egy beszélgetésen át megismerjük egymást. Ez a meghitt kapcsolat és mindaz, amit megosztasz velem az érzéseidről, történetedről segít nekem abban, hogy egy számodra teljesen egyedi és különleges ünnepet szervezhessek meg.

Kik vesznek részt?

Az ünnepen mindig azok vesznek részt, akit örömmel látsz, akik feltétlen támogatásukat és szeretetüket adják Neked életed során. Lehetnek szerettek, rokonok, barátnők. Mindenkinél más, ám nagyon fontos, hogy a Te döntésed legyen ki vehet részt ezen a meghitt ünnepen.

Mikor és hol lesz az ünnep?

Az ünnepet a 37. várandóssági hét környékén tartjuk meg választott helyszínen, ami lehet az otthonod, vagy egy számodra kedves kültéri vagy beltéri hely. Szeretettel ajánlom figyelembe Budapesten a Yogasecrets Stúdió helyszínét, ahol jó időben a kertben, hidegebb évszakokban pedig bensőséges jógateremben tarhatjuk meg az ünnepet.

Milyen hosszú?

Az ünnep általában 2,5-3 óra hosszú.

Pontosan mi történik egy ilyen ünnepen?

Az utadra írt ünnepen sor kerül mind a várandósságod örömteli megünneplésére, mind az életed korábbi időszakának lezárására, elgyászolására. Rengeteg erőt, szeretetet és támogatást kapsz. Lehetőséget, hogy átkeretezd a félelmeidet és megtaláld belső erőforrásaidat.

A számtalan ünnepen, amit tartottam már akár első gyermekes, akár többedik gyermekét váró édesanyának van egy visszatérő mondat, ami így szól:

"Erre minden kismamának szüksége lenne!!"

A teljes ünnep a következőket tartalmazhatja,

Az ÉN DÍJAZÁSOM tartalmazza a figyelmem és jelenlétem, az előzetes munkám, a beszélgetést, az ünnep vezetését, valamint az ünnep szervezésének teljes lebonyolítását.

A DEKORÁCIÓ tartalmazza a meghitt teret megteremtő elemeket, tárgyakat és komfortot nyújtó eszközöket idomulva az ízlésedhez, szeretett színeidhez, stílusodhoz.

Az élő VIRÁGBÓL koszorút fonunk a hajadba, és díszítjük vele a teret.

A tapasztalt FOTÓS láthatatlanul mégis női energiájával és művészi tehetségével örökíti meg a meghitt pillanatot, a közösség erejét és egy korszak lezárultát.
A képek örök emlékek az anyaság kapujában álló pillanatról és emlékeztetők arról, hogy szeretve vagyunk és számíthatunk a szeretteinkre, barátainkra.

A HELYSZÍN, amennyiben nem szabadtéren vagy a kismama/résztvevők által biztosított helyszínen tartjuk, akkor Budapest 11. kerületében található Yogasecrets Stúdió biztosít meghitt és igényes környezetet az ünnep számára. Ehhez előzetes egyeztetés szükséges.

Ajánlani szoktam, hogy a résztvevők hozzanak magukkal valami apróságot inni és enni a közösbe.

2024-es évben én magam már csak néhány egyéni ünnepet tudok vállalni a telítettség miatt. Ajánlom a CSOPORTOS ÜNNEPEKET, valamint lentebb magam helyett szeretettel és bizalommal mindazon csodálatos nőket, szakembereket, akik nálam végeztek.

 • Az én díjazásom

  60.000.-Ft - tartalmazza a dekoráció díját

 • Élő Virág díszítés

  10.000.-Ft

 • Fotós

  30.000.-Ft

 • Helyszín

  Egyeztetés szükséges

Ki tart még ilyet?

Számos csodálatos nő végzett nálam, akiket szintén szeretettel ajánlok Szülésre Bocsátó Ünneped megszervezéséhez.