Szülésre Bocsátó Ünnep csoportban

Kinek ajánlom?

Minden kismamának, aki meghitt, női szépséggel és erővel teli ünnepre vágyik, és úgy érzi környezetével (barátaival, családjával) nem tudja, szeretné ezt megosztani. Sorstársak, kismamatársak körében biztonsággal és elfogadással élheti meg ezt az erőt adó, szülésáldó ünnepet.

Mit ad az ünnep?

Az ünnep során a figyelem a Te belső utadra irányul és abban támogat Téged, leendő első vagy többgyermekes kismamát, hogy merd átengedni magad ebbe az új minőségbe, szerepbe: az anyaságba.

Elmélyíti a hited önmagadban, a tested képességeiben, a gyermekedben és megerősít anyaságodban. Segít oldani és átkeretezni a félelmeid.


Ezen az ünnepen MINDEN RÉSZVEVŐ KISMAMA, vagy gyermekre vágyó nő.

Ahogy az ünnep után mondani szoktátok:

"Ez az ünnep minden kismamának járna!"

2024 második felében a következő napokon tartunk ünnepet:
2024. szeptember 12.
2024. november 22.

Did you know?

Many times in our lives, we are both at the end of something and the beginning of something. There, at that moment, we are between two worlds. We say goodbye to the old and welcome the new with courage. A little girl becomes a big girl, a big girl becomes a woman, a woman becomes a wife, a mother becomes a mother, a mother becomes a grandmother, and a grandmother becomes a great-grandmother. We often stand at that particular gateway, and for these transitions, our ancestors have worked out rituals to support the individual through the change. They gave meaning and significance to the physical and spiritual transformations.

They led by their own example and embraced change with love.